Yritys

Yhdessä rakentuu enemmän

Welado on itsenäinen, suomalaisomisteinen, osaavien ja intohimoisten huippuosaajien paikka. Olemme väylärakennuttamisen ykkönen, kun puhutaan innovatiivisesti ajattelevista tekijöistä, jotka määrittävät koko toimialaa ymmärtäen asiakkaan, kumppaneiden ja ihmisten tarpeet.

Welado lyhyesti

Weladon vahvuus on alan huippuosaajissa ja tavassa toimia yhdessä henkilöiden vahvuuksia hyödyntäen. Olemme riippumaton projektinjohdon ja rakennuttamisen asiantuntija.

Kumppanina Welado on ennakkoluuloton ja projektien osapuolia yhdistävä toimija, joka pyrkii jatkuvasti tekemään asiat paremmin ja paremmin. Olemme jatkuvasti mukana alan kehityksessä ja mm. lainsäädännön kehityksestä, sekä sen vaikutuksista uusiin hankintatapoihin. Emme tyydy pelkästään perinteiseen tapaan rakennuttaa. 

Hyödynnämme toiminnassa digitaalisuuden ja virtuaalisen todellisuuden mahdollisuudet. Uusia tekniikoita ja työtapoja kehitetään jatkuvasti.

Arvot

  • Rohkeasti avoin
  • Empaattinen
  • Tekijöilleen paras

Visio

Weladon visio on olla paitsi väylärakennuttamisen ykkönen, myös määrittää uudelleen koko toimialaa rakennuttamisen osalta toimien samalla vastuullisesti ja ihmisläheisesti. Luomme yhdessä uusia mahdollisuuksia tarjoamalla parhaat edellytykset kehittymiseen. Haluamme alan parhaat työntekijät, siksi tarjoamme parhaan työpaikan ja mahdollisuuden toteuttaa visiota.

Weladon strategia

Strategia

Ympäristöpolitiikka

Uskomme, että yksi Welado Oy:n liiketoiminnan menestymisen avaintekijä on kestävän kehityksen mukainen toiminta. Tavoitteenamme on kehittää sekä omaa että asiakkaidemme kestävän kehityksen tasoa jatkuvasti ja näin ollen johtaa koko infra-alaa kestävämpään suuntaan. Jatkuvan kehittymisen turvaamiseksi olemme asettaneet seuraavat periaatteet Welado Oy:n toiminnalle kestävän kehityksen saralla:

Ajankohtaista

Weladon kesätyöntekijöiden haku alkaa N-Y-T, nyt!

Tammi-helmikuu on täynnä opiskelijarekrypöhinää ja meininkiä - aivan mahtavaa, sillä se johtanee kesään mennessä kuuteen uuteen weladolaiseen.Tarkempaa tietoa avoimista kesätyöpaikoista ja -hausta löytyy täältä.

Lue lisää »
Kuva

Maailma on erilainen weladolaisen silmin

Tuemme uuden ideointia, tehokkaita toimintatapoja ja yrityksen ihmisiä, jotka vievät rakennuttamista tinkimättömästi eteenpäin ja määrittävät sitä kautta koko alaa.

79

Työntekijää

8

Toimistoa

8,5 M€

Liikevaihto

Asiakkaiden sanomaa

Meillä on Weladon asiantuntijoiden kanssa pitkä yhteistyötausta tie- ja siltahankkeiden rakennuttamisesta ja valvonnasta. Pystyn luottamaan siihen, että weladolaisilta työt hoituvat sovitusti. Lisäksi kehitämme jatkuvasti yhteistyössä toimintaa hankkeiden ohessa. Viimeisimpänä otimme kaikille kesän 2018 hankkeille Weladon ympäristötyökalut pilotoitavaksi. Kommunikointi on myös helppoa ja rentoa, minkä ansiosta pitkätkin ajomatkat yhdessä sujuvat mukavasti.

Pirkko Ylitalo
Projektipäällikkö, Lapin ELY-keskus

Kokkola-Ylivieska kaksoisraide on oleellinen osa Seinäjoki-Oulu ratahanketta, joka on yksi suomen kaikkien aikojen suurimmista infrahankkeista. Welado Oy (silloinen Proxion CC Oy) on toiminut kaksoisraideprojektin rakennuttajakonsulttina. Olemme alittamassa projektin kustannusarvion ja lisäksi useita osakokonaisuuksia kaksoisraiteesta on saatu liikenteelle alkuperäistä aikataulua nopeammin. Projekti edennyt turvallisesti ja tehokkaasti, joustavalla yhteistyöllä olemme saavuttamassa kaikki Liikenneviraston asettamat  päätavoitteet.

 

Tommi Rosenvall
Projektijohtaja, Liikennevirasto