Rekry-ikoni

Viestintävastaava, Tampere

30.07.2019

Oletko rohkeasti avoin, empaattinen ja innostava viestinnän asiantuntija? Haluaisitko olla mukana kehittämässä infra-alalle avoimempaa, visuaalisempaa ja viestinnällisesti aktiivisempaa hankekulttuuria?

Miksi juuri Weladolle? Welado on riippumaton rakennuttamisen suunnannäyttäjä ja monipuolisen asiantuntijuuden organisaatio. Meillä on ketterä, matala organisaatiorakenne, joka tekee jokapäiväistä työskentelystä ja päätöksentekosta mielekästä ja toimivaa. Työnantajana Weladon perusperiaatteita ovat avoimuus ja innostava toimintakulttuuri. Pääosassa ovat ihmiset ja heidän osaamisensa, toisten kunnioittaminen sekä rajattomat kehittymisen mahdollisuudet. Kaiken takana on rehellinen ajatus, että ollaan ylpeitä siitä mitä tehdään ja ollaan. Tiedämme, että erityisesti konsulttialan yritys on yhtä hyvä kuin sen työntekijät. Panostamme siihen, että olemme työntekijöillemme paras työnantaja ja alan parhaat haluavat pysyä meillä töissä.

Tehtävästäsi: Ensisijaisena tehtävänäsi on toimia Tampereen henkilöratapiha (TAHERA) -hankkeen viestintävastaavana.

Tehtävässäsi vastaat hankkeen ulkoisen viestinnän toteuttamisesta: muun muassa ratasuunnitteluun liittyvien yleisötilaisuuksien viestinnästä, hankkeen yleisestä viestinnästä median suuntaan, sekä sosiaalisen median viestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta. Vastaat myös hankkeen sisäisen viestinnän toteuttamisesta: tuotat esimerkiksi visuaalista aineistoa hankkeen sisäiseen käyttöön (mm. aikataulujen visualisointi, hankekortin päivittäminen ja hankinta-aikataulujen julkaisu), fasilitoit projektikokouksia, organisoit tilaisuuksia ja jalkautat viestinnän osaamista projektihenkilöstölle.

Toimit hankkeen viestintäryhmän sihteerinä. Viestintäryhmä puolestaan vastaa hankkeen viestinnän ohjauksesta tiiminä.  Tehtävässäsi työskentelet osana rakennuttajakonsultin projektiryhmää, ja viestintäsisällön keräät omatoimisesti olemalla aktiivisesti mukana hankkeen jokapäiväisessä työssä.

Tehtäväsi edellyttävät toimimista päivittäin Tampereella TAHERA:n projektilla. Lisätietoa TAHERA hankkeesta: https://vayla.fi/tampereen-ratapiha/tampereen-henkiloratapiha#.XSiKDkGU82w

TAHERA hankkeen viestintävastaavan tehtävän lisäksi toivomme sinulta innostusta kehittää Weladon hankkeiden viestinnän toimintatapoja isommassa skaalassa: eli osallistut työssäsi palvelulaadun kehitykseen valtakunnallisesti.

 

Toivomme sinulta:

 • Asianmukaista koulutustaustaa (markkinointi, viestintä tms.)
 • Monipuolista kokemusta viestintään liittyvistä tehtävistä (visuaalinen viestintä, tekstisisällöntuotto, tapahtumien järjestäminen, tiedotus ja mediayhteistyö, editointi jne.) – kerro meille mitä kaikkea olet tehnyt
 • Erinomaisia sidosryhmä- ja kommunikointitaitoja
 • Erinomaisia organisointitaitoja (osaat pitää monta lankaa kerralla käsissä)
 • Että näet ison kokonaisuuden, mutta huomaat myös yksityiskohdat (kuitenkaan takertumatta niihin liikaa).
 • Halua oppia uutta ja kehittyä
 • Intoa opettaa muille – nautit siitä, että saat auttaa muita ja oivalluttaa ihmisiä

 

Eduksesi katsomme:

 • Kokemuksen tapahtumien fasilitoinnista

Tarjoamme sinulle:

 • Työn kasvavassa yrityksessä, jossa on innostunut ja lämmin ilmapiiri
 • Työpaikan, jossa jokaisen työntekijän työpanosta arvostetaan
 • Hyvät mahdollisuudet kehittää itseäsi, laajentaa vastuitasi ja edetä urallasi
 • Kilpailukykyiset työsuhde-edut
 • Joustavuutta esimerkiksi työajan ja -paikan puolesta

Toivomme tiiviin hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@welado.fi otsikolla ”Viestintävastaava/Tampere” 23.8.2019 mennessä.

Käy katsomassa Instagramista tai Facebookista mitä weladolaisuus tarkoittaa, toimisiko Welado sinulle työnantajana ja työyhteisönä - voisitko sinä olla seuraava weladolainen?

Kimmo Laatunen

Kimmo Laatunen
Aluepäällikkö
etunimi.sukunimi@welado.fi
+358 40 361 2936