Rekry-ikoni

HR-päällikkö, Tampere

30.08.2019

Oletko rohkeasti avoin, empaattinen ja innostava HR-asiantuntija? Haluaisitko olla mukana kehittämässä tekijöillensä parasta organisaatiota, jossa on alan onnellisimmat työntekijät, Suomen parhaat esimiehet ja motivoituneimmat rakennuttamisen asiantuntijat?

Miksi juuri Weladolle? Welado on riippumaton rakennuttamisen suunnannäyttäjä ja monipuolisen asiantuntijuuden organisaatio. Meillä on ketterä, matala organisaatiorakenne, joka tekee jokapäiväistä työskentelystä ja päätöksentekosta mielekästä ja toimivaa. Työnantajana Weladon perusperiaatteita ovat avoimuus ja innostava toimintakulttuuri. Pääosassa ovat ihmiset ja heidän osaamisensa, toisten kunnioittaminen sekä rajattomat kehittymisen mahdollisuudet. Kaiken takana on rehellinen ajatus, että ollaan ylpeitä siitä mitä tehdään ja ollaan. Tiedämme, että erityisesti konsulttialan yritys on yhtä hyvä kuin sen työntekijät. Panostamme siihen, että olemme työntekijöillemme paras työnantaja ja alan parhaat haluavat pysyä meillä töissä.

Kasvamme vahvasti ja olemme juuri saavuttaneet 100 henkilön rajapyykin. Nyt tarvitsisimme joukkoomme monipuolisen HR-päällikön siivittämään weladolaisen toimintatavan kehitystä, kasvua ja kansainvälistymistä.

Tehtävästäsi: Vastaat Welado Oy:n henkilöstöhallinnosta kokonaisuutena (henkilöstösuunnittelusta, henkilöstön hankinnasta ja työsuhdeasioista, henkilöstön perehdyttämisestä, henkilöstön kehittämisestä sekä henkilöstöpalveluista). Vastaat lisäksi osaltasi siitä, että strategiset HR-tavoitteet ja weladolainen toimintapa toteutuvat käytännössä. Tuet esimiehiämme ja johtoamme erilaisissa henkilöstökysymyksissä (mm. työlainsäädäntö ja työehtosopimusasiat), ja johtamista HR-analytiikalla ja -tunnusluvuilla.

Kehität HR-prosessejamme ja HR-tiedonhallintaamme, vedät HR:ään liittyviä kehitysprojekteja ja osallistut strategiseen henkilöstöjohtamiseen kehitysjohtajamme kanssa. Yhdessä kehitysjohtajamme kanssa suunnittelet ja toteutat myös työnantajamielikuvaan liittyviä projekteja, ja varmistat osaltasi, että yrityskulttuurimme kehittyy arvojemme mukaiseen suuntaan.

Voimakkaasti kasvavana ja kansainvälistyvänä organisaationa, erityisiä painopisteitä HR-päällikön työssä tulevat olemaan: onnistuneiden rekrytointien tukeminen, perehdyttämisen sujuvoittaminen, henkilöstön nopea sitouttaminen, sekä weladolaisen toimintavan eteenpäin vieminen esimerkin kautta.

Toimit tehtäväsi ohella myös työsuojelupäällikkönä.

Arvostamme sinulta: Arvostamme monipuolista HR -osaamista erityisesti kasvu- ja asiantuntijayrityksistä. Erityisesti toivomme kokemusta työsuhdeasioista, prosessien ja toimintatapojen kehittämisestä ja esimiesten tukemisesta. Henkilönä olet joustava, itseohjautunut, intuitiivinen ja rauhallinen ongelmanratkaisija. Näet aina metsän puilta: osaat muun muassa priorisoida tehtäväsi HR-strategian ja kulloisenkin organisaatiotilan mukaisesti – kuitenkin samalla pyörittäen henkilöstöhallinnan arjen. Koska olisit HR:n ”all in one” -tyyppi, sinun tulee olla valmis tekemään monipuolisia tehtäviä henkilöstöpäivien järjestelyistä HR-strategiatyöhön osallistumiseen. Lisäksi ymmärrät, mitä ketterä HR tarkoittaa käytännössä ja  organisaation strategisena funktioina.

Lisäksi toivomme sinulta:

 • Korkeakoulututkintoa henkilöstöjohtamisen saralta

 • Monipuolista HR-kokemusta

 • Erinomaisia sidosryhmä- ja kommunikointitaitoja

 • Erinomaisia organisointi- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä paineensietokykyä

 • Halua oppia uutta ja kehittyä

 • Intoa opettaa muille – nautit siitä, että saat auttaa muita ja oivalluttaa ihmisiä

 • Sujuvaa englanninkielen taitoa, ruotsin kielitaito on plussaa

Tarjoamme sinulle:

 • Työn kasvavassa yrityksessä, jossa on innostunut ja lämmin ilmapiiri

 • Työpaikan, jossa jokaisen työntekijän työpanosta arvostetaan

 • Hyvät mahdollisuudet kehittää itseäsi, laajentaa vastuitasi ja edetä urallasi

 • Kilpailukykyiset työsuhde-edut

 • Joustavuutta esimerkiksi työajan ja -paikan puolesta

Toivomme tiiviin hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@welado.fi otsikolla ”HR-päällikkö/Tampere” 16.9.2019 mennessä. Haastattelut aloitetaan mahdollisesti jo hakuaikana sopivien hakijoiden kohdalla. 

Käy katsomassa Instagramista tai Facebookista mitä weladolaisuus tarkoittaa, toimisiko Welado sinulle työnantajana ja työyhteisönä - voisitko sinä tulla kehittämään weladolaisuutta eteenpäin, voisitko sinä olla seuraava weladolainen?

Noora Haverinen

Noora Haverinen
Kehitysjohtaja
etunimi.sukunimi@welado.fi
+358 40 760 6551